„Džiaugiamės, kad Palle prisijungs prie mūsų vadovų komandos. Jo patirtis tikrai pravers „Luminor“ žengiant į kitą banko plėtros etapą“, – sakė „Luminor“ stebėtojų tarybos vadovas
Nilsas Melngailis.

Naujasis finansų vadovas dirbti pradės gegužės 1 dieną. Tuo tarpu banko Iždo departamento vadovas Olofas Sundbladas, šiuo metu laikinai einantis finansų vadovo pareigas, glaudžiai bendradarbiaus su Palle Nordahliu, kad būtų užtikrintas sklandus pareigų perdavimas.

„Užbaigę banko finansavimo ir technologinę transformaciją dabar dedame visas pastangas geresnei mūsų klientų patirčiai užtikrinti, skatiname skaitmeninę plėtrą ir augimą. Palle yra puikus lyderis, kuris įrodė, jog gali vadovauti įvairioms finansų įstaigoms svarbių pokyčių laikotarpiais. Jo prisijungimas sustiprins mūsų komandą“, – sakė „Luminor“ generalinis direktorius Peteris Bosekas.

„Mane įkvepia drąsios ir keistis nebijančios bendrovės. Todėl labai džiaugiuosi, kad prisijungiu prie „Luminor“ komandos šiuo ypatingu bendrovei metu, kai ji žengia į naują plėtros etapą. Nekantriai laukiu, kol išsamiau susipažinsiu su dinamiška Baltijos šalių ūkių aplinka, stengsiuosi padėti „Luminor“ dar labiau sustiprinti siekiančio tapti lyderiu banko poziciją“, – sakė būsimas „Luminor“ finansų vadovas Palle Nordahl.

Palle Nordahl yra vienos didžiausių Danijos finansinių paslaugų bendrovių „Nykredit“ finansų ir investicijų vadovas bei vykdomojo komiteto narys. Jis turi sukaupęs didelę patirtį vadovaujant skirtingų bendrovių finansų skyriams.

Šį paskyrimą turi patvirtinti Europos centrinis bankas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)