Nuo kovo mėnesio "Pieno žvaigždėse" vėl pradėsiantis dirbti L. Sasnauskas sakė, kad tai nebus generalinio direktoriaus ar anksčiau jo užimta finansų direktoriaus pozicija.

"Užsiimsiu projektų vykdymu", - Eltai sakė L. Sasnauskas.

Savo ruožtu "Alnos" veiklos operacijų ir administracijos direktorė Simona Kanapeckaitė grįžta vadovauti personalo valdymo konsultacijų bendrovei "Fontes" ir toliau bendradarbiaus su "Alna" personalo srityje, pranešė "Alna".

"Galutinai ir sklandžiai baigėsi "Alnos" verslų decentralizavimo projektas. Įsteigus naująsias bendroves, į jas buvo perkelta visa kasdienė operacinė bei administracinė veikla", - sakė "Alnos" valdybos pirmininkas bei didžiausias akcininkas Valentinas Milaknis.

Pernai "Alna" įsteigė verslo valdymo sistemų bendrovę "Alna Business Solutions", programavimo įmonę "Alna Software" ir informacijos technologijų paslaugų, valdymo ir konsultacijų veiklą vykdančią "Alna Intelligence".

Po reorganizacijos "Alna" valdo kitas grupės įmones bei vykdo strateginio valdymo, planavimo bei administracines funkcijas. Kasdienių finansinių operacijų valdymą "Alna" perdavė tarptautinei konsultacijų bendrovei "Ernst & Young", todėl naujas finansų direktorius nebus ieškomas.

2004-aisiais "Alnos" grupė, kuriai dar priklauso biuro reikmenų prekybos tinklas "Office1", tikėjosi gauti 115 mln. litų pajamų.

Nuo 2004-ųjų gegužės "Pieno žvaigždėms" laikinai vadovauja vienas iš akcininkų Aleksandras Smaginas, pakeitęs į antrąją pagal dydį Lietuvos alaus daryklą "Kalnapilio-Tauro grupė" išėjusį Valdą Tekorių.

Per devynis 2004-ųjų mėnesius "Pieno žvaigždės" pasiekė 283,4 mln. litų apyvartą ir uždirbo 19,269 mln. litų grynojo pelno.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją