Nors interneto svetainėje apie baro uždarymą neužsimenama, telefonu jame niekas neatsiliepia. Ant "Liv Lounge" durų klientus pasitinka raštelis: "Gerbiami svečiai, informuojame, kad šiandien restoranas nedirbs. Atsiprašome už sukeltus nepatogumus." Šis "šiandien" tęsiasi bent savaitę.

"Vilniaus vartų" šeimininkas L.Pinkevičius neslėpė, kad "Liv Lounge" jau kurį laiką neveikia. Tačiau verslininkas užtikrino, kad tai laikina. Esą šiuo metu vyksta baro nuomos konkursai. Naujų šeimininkų ieškoma ir šalia esančiam "Olialia" klubui.

Milijonierius neslėpė daugiau vilčių siejantis ne su klubais ar restoranais, o su statybų sektoriumi, kuris jam ir sukrovė turtus. "Noriu perleisti maitinimo įstaigų verslą, nes neturiu laiko asmeniškai užsiimti šia veikla. Trūksta ne tik laiko, bet ir noro. Be to, atsigauna nekilnojamojo turto rinka, todėl man reikia vėl į ją įsilieti", – motyvus į svetimas rankas perleisti barą ir klubą "Vilniaus dienai" aiškino L.Pinkevičius.

Jis atkreipė dėmesį, kad maitinimo verslo atsisakoma planingai. Atokiau nuo Vilniaus centro, Perkūnkiemyje, įsikūręs restoranas "Liv In" verslininkui taip pat jau nebepriklauso.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją