Renginio dalyvius garsų improvizacijomis pasitiks ir po jo vyksiančiame priėmime koncertuos žymūs džiazo muzikantai: Vytautas Labutis, Gediminas Laurinavičius, Olegas Molokojedovas ir Aistė Jančiūtė, praneša Kultūros ministerija.

Renginyje Lietuvos ūkio viceministras Vytautas Naudužas pristatys Lietuvos ekonomikos pasiekimus bei perspektyvas, Lietuvos banko valdybos pirm. pavaduotoja Ramunė Zabulienė - Lietuvos prisijungimo prie euro planus bei šalies finansinių paslaugų rinką, „Verslo žinių“ vyr. redaktorius Rolandas Barysas - verslo aplinką šalyje, VGTU Transporto mokslo dir. pavaduotojas Algirdas Šakalys - infrastruktūros plėtrą, o kultūros viceministras Gintaras Sodeika - turtingą Lietuvos kultūrinį gyvenimą, kūrybinį potencialą bei programą Vilnius – Europos Kultūros sostinė 2009.

Britų pramonės ir prekybos rūmų pirmininkas Chris Butler ir Didžiausio Britanijos investuotojo Lietuvoje „Aviva Group“ (jai priklauso draudimo bendrovė „Commercial Union“) atstovas Mark Dearsley pasidalins darbo su Lietuva patirtimi.

Renginys vyks įspūdingame vienos didžiausių pasaulyje draudimo tarpininkų kompanijų „Willis Limited“ pastate prie pat garsiojo Londono Tower‘io. Jame užsiregistravo per 200 dalyvių, tarp kurių yra Londono Sičio bankai, finansinio tarpininkavimo kompanijos, tarptautinės korporacijos, įvairios Britanijos įmonės, žiniasklaidos atstovai, o taip pat ir lietuviškos įmonės, atvykstančios į šį renginį iš Lietuvos.

Pasak Lietuvos ambasadoriaus Jungtinėje Karalystėje Vygaudo Ušacko, tikimasi, kad šis verslo forumas taps postūmiu suintensyvinti dvišalę prekybą, pritraukti Jungtinės Karalystės ir tarptautinio kapitalo investicijas į Lietuvą.

Renginį organizuoja LR Lietuvos ambasada Londone kartu su Britų pramonės ir prekybos rūmais (British Chamber of Commerce in Lithuania) ir Londono Sičio Tarptautinių finansinių paslaugų organizacija (International Financial Services London).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją