3,890 tūkst. kvadratinių metrų ploto užimsiančioje parodoje dalyvauja 105 kompanijos iš Lietuvos, Vokietijos ir Latvijos. Jų stenduose pristatoma daugiau kaip 300 gamintojų iš 31 pasaulio šalies produkcija - naujausia įvairių medicinos sričių įranga, medžiagos, priemonės.

Tradiciškai dauguma parodos dalyvių (60 bendrovių) eksponuoja medicininę ir laboratorinę įrangą, techniką bei prietaisus. Dar 40 firmų pristato odontologinę įrangą, medžiagas, priemones, paslaugas.

Parodoje "BaltMedica" firmų stenduose pristatomos įvairių medicinos sričių naujienos, joje taip pat bus surengta aktualių bei informatyvių konferencijų, seminarų, paskaitų, paslaugų ar produktų pristatymų, įvairių kitų renginių. Šiemet per tris parodos dienas jų bus surengta 14.

Rugsėjo 24 ir 25 dienomis parodoje vyks odontologijos specialistams skirta konferencija "Mokslas odontologijos praktikai".

"BaltMedica" skirta ne vien medicinos specialistams, bet ir visiems, kam rūpi sveikata. 2004-ieji yra paskelbti Vaikų sveikatos metais, todėl šių metų parodos akcentas - vaikų sveikata.

Parodą "Litexpo" organizuoja bendradarbiaudama su Sveikatos apsaugos ministerija, tarp renginių organizatorių ir partnerių yra Valstybinis aplinkos sveikatos centras, Vilniaus universiteto Medicinos fakultetas ir Odontologijos institutas, Lietuvos pediatrų draugija.

Pernai parodoje dalyvavo 115 bendrovių, ji sulaukė 14 tūkst. lankytojų.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją