UAB "Linas Agro" yra viena iš didžiausių Lietuvos veterinarijos farmacijos didmeninių tiekėjų, atstovaujanti pasaulio veterinarijos farmacijos lyderiams. Nuo 2003 metų įmonė turi filialą Baltarusijoje, nuo 2005 metų - atstovus Latvijoje.

"Linas Agro" grupė veikia žemės ūkio ir su juo susijusių produktų gamybos, perdirbimo ir tarptautinės prekybos grandinėje. Pasak grupės valdybos pirmininko Dariaus Zubo, veikla veterinarinės farmacijos srityje nebuvo priskiriama prie pagrindinių "Linas Agro" grupės veiklų.

Buvo nuspręsta stiprinti pagrindines grupės veiklas bei ieškoma stipraus strateginio investuotojo, galinčio sustiprinti Veterinarijos centro pozicijas tarptautinėje erdvėje.

"Magnum Veterinaaria" yra gerai žinoma Estijos kompanija, ji priklauso Magnum grupei, veikiančiai Estijoje, Suomijoje, Latvijoje, Lietuvoje ir Rusijoje. Magnum grupės įmonės prekiauja farmacinėmis, veterinarinėmis ir stomatologinėmis prekėmis.

UAB "Linas Agro" Veterinarijos centras tęs savo įprastinę veiklą ir tikisi išlikti Lietuvos veterinarinės farmacijos rinkos lyderiu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją