Inovacines transporto stebėjimo paslaugas teikianti Lietuvos įmonė jau turi klientų Airijoje, Rusijoje, Baltarusijoje.

Kaip DELFI teigė „Ruptela“ vykdantysis direktorius Andrius Rupšys, planus plėsti savo paslaugas kitame žemyne jiems padėjo įgyvendinti VšĮ „Versli Lietuva“.

„Šiaurės Amerika nebuvo ta rinka, kurioje buvome stiprūs, nors esame dalyvavę ir parodose ten. Taigi norime sustiprinti savo pozicijas šioje šalyje. „151 Advisors” yra rimti konsultantai, turintys didelę patirtį, ir mes tikimės iš jų gerų rezultatų“, - kalbėjo pašnekovas.

Pasak jo, ieškoti konsultantų įmonės Amerikoje, kuri padėtų įsiveržti į rinką, privertė keli dalykai. Pirmiausiai tai – laiko skirtumas.

„Jei žiūrėtume į Vakarinę pakrantę, tai ten darbas prasideda, kai pas mus šešios valandos vakaro, todėl su klientais bendrauti darosi sudėtinga ir kol kas, kol neturime ten nei savo įmonės, nei atstovybės nusprendėme pasinaudoti galimybėmis“, - teigė A. Rupšys.

„Ruptelos“ vadovas pripažino, kad Š. Amerikos rinka yra itin konkurencinga, tačiau tikimasi surasti savo pranašumus ir pritraukti kuo daugiau klientų.

Bendrovė „Ruptela“ įkurta 2007 m. Įmonė siūlo logistikos kompanijoms stebėjimo technologijas, leidžiančias matyti kur ir kaip juda kroviniai, kokios kuro sąnaudos bei kitą statistiką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)