Siunčiant laiškus hibridiniu paštu laiško turinį bus galima sukurti kompiuteriu ir išsiųsti elektroniniu būdu, o gavėją laiškas pasieks popierinio pavidalo. Laiškus bus galima siųsti tiesiog iš namų ar darbo vietos.

„Hibridinis paštas yra puikus pasirinkimas žmonėms, kurie taupo savo laiką. Naudojantis hibridiniu paštu užtenka vos kelių minučių sukurti laišką ir jį išsiųsti, o gavėjas į savo pašto dėžutę gaus tikrą popierinį laišką“, – naują paslaugą pristatė Lietuvos pašto Pardavimų tarnybos direktorius Arūnas Venckavičius.

Norintiems laiškus siųsti hibridiniu paštu tereikia iš Lietuvos pašto interneto svetainės parsisiųsti specialią hibridinio pašto programą. Įdiegus ją į kompiuterį jau po kelių minučių bus galima laiškus siųsti hibridiniu paštu.

Laiškai atspausdinami ant standartinių A 4 formato lapų. Siuntėjui pageidaujant galima atspausdinti ant abiejų lapo pusių, spalvotai. Siųsti laiškus hibridiniu paštu galima tiek Lietuvoje, tiek į užsienio šalis.

Laiškų siuntimas hibridiniu paštu Lietuvoje ir į kitas šalis kainuos nuo 1,69 lito. Laiško kaina priklausys nuo lapų skaičiaus, spalvoto ar nespalvoto spausdinimo. Apmokėti už laiškų siuntimą galima kreditinėmis kortelėmis VISA, „MasterCard“ bei „PayPal“ atsiskaitymo sistema.

Daugiau informacijos apie naująją paslaugą – Lietuvos pašto internetiniame puslapyje www.post.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją