Parodoje dalyvavo 900 eksponentų iš 60 pasaulio šalių: Singapūro, Japonijos, Malaizijos, Honkongo, Vokietijos, Italijos, Prancūzijos, Kroatijos, Argentinos, Meksikos, Jungtinių Amerikos Valstijų. Bendras parodos plotas – 30 tūkst. kv. m., ją aplankė per 20 tūkst. lankytojų, tarp jų buvo ir pasaulinio garso prekybos tinklai „Carrefour“ bei „Metro“ atstovai.

Lietuvos žemės ūkio ir maisto produktų rinkos reguliavimo agentūra 18 kv. m. plote įrengė Lietuvos informacinį-reklaminį stendą, kuriame parodos lankytojai galėjo gauti išsamią informaciją apie Lietuvos maisto produktų eksportuotojus, jų gaminamą produkciją.

Lietuvos informacinį stendą aplankė įvairių šalių maisto produktų ir gėrimų importuotojai. Sūriais ir pieno produktais domėjosi Kinijos, Italijos, Singapūro, Taivanio, Meksikos, Korėjos, Olandijos atstovai.

Lietuviška vištiena, antimis ir kita mėsos pramonės produkcija domėjosi parodos dalyviai iš Singapūro, šokoladu, biskvitais bei kitais saldumynais – Kinijos, šaldytomis mėlynėmis ir kitomis šaldytomis uogomis - Olandijos atstovai, plečiantys savo veiklą Europoje ir Azijos rinkose. Lietuviškais mėsos gaminiais domėjosi Honkongo platinimo kompanija, dirbanti Prancūzijos ir Vokietijos maisto produktų rinkose.

Lietuvos žemės ūkio ir maisto produktų rinkos reguliavimo agentūra parodoje surinktą informaciją teikia Lietuvos maisto pramonės įmonėms, kurios galės tiesiogiai bendrauti su besidominčiomis jų produkcija šalimis. Parodos organizatoriai išleido didžiausių Azijos regiono importuotojų ir platintojų sąrašą su visais rekvizitais. Šio leidinio informacija taip pat bus išplatinta Lietuvos maisto pramonės įmonėms-eksportuotojoms.

Į Kiniją 2004 m. žemės ūkio ir maisto produktų buvo eksportuota už 1,981 mln. Lt. Didžiausią eksportuojamų maisto produktų dalį sudarė šaldytos uogos (mėlynės). Jų eksportuota už 1,7 mln. Lt, pieno produktų (išrūgų) - už 136 tūkst. Lt.

2005 m. žemės ūkio ir maisto produktų eksportas į Kiniją išaugo, iki 3,016 mln. Lt (1,5 karto). Kaip ir 2004 m., daugiausia eksportuota mėlynių - už 2,4 mln. Lt, pieno produktų - už 0,574 mln. Lt.

Lietuva gavo pasiūlymų ir ateityje dalyvauti maisto produktų bei gėrimų parodose Singapūre, Honkonge, Birmingeme (Jungtinė Karalystė).