„Vien jau buvimas tame centre atveria daug durų JAV rinkoje ir tai savaime reiškia pripažinimą bei kokybę", - sako Inga Lukauskienė.

Šeimos bendrovėje „Linomeda" ji atsakinga už produkcijos pardavimą ir yra „LinenMe" prekių ženklo įkūrėja. Šiuo ženklu žymimi lietuviško lino produktai - staltiesės, servetėlės, patalynė, vonios ir virtuvės aksesuarai, kuriuos „Linomeda" parduoda išskirtinai internetu.

Pasak I. Lukauskienės, JAV rinkoje „Linomeda" dirba apie 10 metų, mat vykdė stambių kompanijų užsakymus. Šiemet bendrovė nori JAV rinkoje įtvirtinti „LinenMe" prekių ženklą.

Minėtame dizaino centre bendrovės ekspozicijos salonas įsikurs bent penkeriems metams. Pradinė investicija - apie pusė milijono litų. Dalį reikiamų lėšų įmonė gavo kaip paramą iš ES.

Anot I. Lukauskienės, parodose bendrovė surado nemažai potencialių klientų iš Australijos, Europos, Azijos. Esą pernai buvo kur kas nykiau.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją