Kaip informuojama centriniame viešųjų pirkimų portale esančiuose dokumentuose, planuojama sudaryti sutartį metams su galimybe ją pratęsti dar dvejiems metams.

Rašoma, kad Lietuvos bankas per trejų metų laikotarpį planuoja turėti ne daugiau kaip 1200 kelionių Lietuvoje ir užsienyje.

„Kelionių užsienyje oro transportu užsakymų skaičius - iki 10 tūkst. 800 vnt., iš jų apie 40 proc. - kelionės į Frankfurtą prie Maino, apie 8 proc. - kelionės į Briuselį, apie 9 proc. - kelionės į Londoną, apie 5 proc.- kelionės į Stokholmą, apie 3 proc. - kelionės į Paryžių, apie 1 proc. - kelionės į Vašingtoną ir Kiniją, kelionės kitais maršrutais Europos ir kitose šalyse, kurių kiekvienas maršrutas nesiekia 1 proc. nuo bendros paslaugų apimties”, - rašoma dokumentuose.

Tuo metu kelionių geležinkelio transporto užsakymų skaičius užsienyje siektų iki 300 vienetų, Lietuvoje - 150 vienetų.

Kelionių užsienyje vandens transporto užsakymų skaičius galėtų sudaryti iki 150 vienetų, kelionių sausuma Lietuvoje - iki 50 vienetų, užsienyje - iki 550 vienetų.

Viešbučių užsakymų skaičius užsienyje sudarytų 11 tūkst. 820 vienetų, Lietuvoje - iki 180 vienetų. Konferencijų salių rezervavimas Lietuvoje sudarytų iki 30 vienetų.

ELTA primena, kad spalio pradžioje portalas Delfi.lt skelbė apie 4 asmenų iš Lietuvos banko tarnybinę kelionę į Balį, Indoneziją, kurios išlaidos siekė 8 tūkst. 625 eurus. Skelbta, kad 910 eurų iš šios sumos turėjo padengti Tarptautinis valiutos fondas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)