2014 metais įkurta bendrovė jau veikia 24 šalyse, aptarnauja daugiau nei 55 000 įmonių, rašoma bendrovės pranešime.

„Lietuvoje pradedame nuo nedidelės komandos Vilniuje ir sieksime sparčiai plėstis, atidarant biurus Kaune bei Klaipėdoje. Lietuvoje matome daug potencialo – smulkus ir vidutinis verslas čia sudaro apie 98% viso verslo, mokėjimų kortele sprendimų, kuriuos siūlytų ne bankai, beveik nėra. Gerai pažinodami smulkiojo ir vidutinio verslo specifiką žinome, kad mūsų mokėjimų sprendimas šiam verslo sektoriui – itin aktualus, mat nedideli verslai kartais net ir norėdami sukurti galimybes klientams atsiskaityti kortele to nedaro dėl per sudėtingo proceso bankuose, dėl per didelių mėnesinių mokesčių už atsiskaitymo aparatus“, - pranešime cituojamas „myPOS“ vadovas Lietuvoje Donatas Jankauskas.

Kiekvienas verslas, pradėjęs bendradarbiavimą su „myPOS“, ir įsigijęs kortelių skaitytuvą, už kurį vėliau nereikia mokėti jokio mėnesinio mokesčio, gauna SIM kortelę, kuri veikia visoje Europoje, ir debeto kortelę, kurią naudodamas gali išleisti gautas lėšas.

Naudojant mobiliuosius POS terminalus galima priimti mokėjimus kredito/debeto kortele ir bekontakčius mokėjimus.

Donatas Jankauskas
„Matome, kad pagrindinė priežastis, kodėl verslai nesuteikia galimybės klientams atsiskaityti bankinėmis kortelėmis – per didelė kaina. „myPOS“ netaiko jokių fiksuotų mėnesinių mokesčių, todėl sprendimas yra itin tinkamas sezoniniams verslams ir net individualias paslaugas teikiantiems asmenims. Taip pat nereikia laukti paros ar net ilgiau kol kliento lėšos bus įskaitomos į sąskaitą. Kaip ir atsiskaičius grynaisiais pinigais, lėšos įskaitomos per kelias sekundes ir gautas pajamas verslas gali iš karto naudoti savo tolimesnėje veikloje, – teigia D. Jankauskas.

Pasak D. Jankausko, naujausia technologija suteikia galimybę verslininkams visada būti arti savo verslo - nuolatos stebėti apyvartas realiu laiku. Pavyzdžiui, restoranų savininkams suteikiama galimybė nuolatos stebėti ir peržiūrinėti atskirų restoranų ir padavėjų sąskaitas, taksi bendrovėms yra sukurta „myPOS“ arbatpinigių funkcija, kad palikti arbatpinigių vairuotojui būtų dar paprasčiau.

2014 metais įkurta bendrovė veikia daugiau nei 24 šalyse, aptarnauja daugiau nei 55 000 įmonių. „myPOS“ siūlo klientams ne nuomotis mokėjimo kortelėmis terminalus, kaip daro bankai, o juos įsigyti už nedidelę kainą ir nemokėti jokių mėnesinių mokesčių, taip pat klientams suteikia multivaliutinę IBAN sąskaitą, elektroninę mokėjimų platformą, nuolatinį klientų aptarnavimą, mobiliąją aplikaciją, kurioje lengvai gali valdyti savo verslo finansus.

„myPOS Europe Ltd“ yra Didžioje Britanijoje registruota kompanija, autorizuota Finansinio elgesio tarnybos kaip elektroninių mokėjimų įstaiga.