Kaip rašoma pranešime, pavasarį pirmajame investicijų raunde (angl. pre-seed) įmonė gavo beveik 500 tūkst. eurų investiciją, vėliau, baigiantis 2020 m., iš rizikos kapitalo fondų „Open Circle Capital“, „70Ventures“ ir SOSV buvo pritraukta dar 435 tūkst. Eurų.

„Džiaugiamės jėgas nukreipę į JAV rinką ir išgryninę savo siūlomas paslaugas. Gerėjantys įmonės rezultatai rodo, kad einame teisingu keliu – reklamos rinkoje visame pasaulyje auga autentiško video turinio poreikis, tad el. komercijos verslai supranta, kad įtraukiančios video reklamos padeda kurti stipresnį, organiškesnį ryšį su auditorija, labiau skatina pardavimus.

Per 2020 m. antrąjį pusmetį „Billo“ pajamos išaugo 10 kartų, kas mėnesį sulaukiame virš 400 naujų klientų, kuriems mūsų video kūrėjai jau sukūrė virš 7000 video reklamų. Esame tikri, kad tai – geriausias mūsų darbo įvertinimas“, – komentuoja Tadas Deksnys, vienas iš „Billo“ įkūrėjų.

Pritrauktas investicijas „Billo“ planuoja naudoti platformos tobulinimui, papildomų funkcijų diegimui, naujų darbuotojų pritraukimui. Nors startuolio platforma skirta tik JAV rinkai, kol kas visi joje dirbantys darbuotojai – lietuviai. Per praėjusius metus kompaniją papildė 13 naujų komandos narių. Įmonė talentų, galinčių papildyti kolektyvą, ima dairytis ir užsienyje.

Lapkritį prie „Billo“ prisijungė Arnoldas Rogoznyj, kuris tapo įmonės marketingo vadovu. A.Rogoznyj yra didžiausio technologijų ir inovacijų festivalio Baltijos šalyse „Login“ įkūrėjas ir ilgametis jo organizatorius. Taip pat patirtį A.Rogoznyj kaupė 10 metų dirbdamas vienoje didžiausių Lietuvoje žiniasklaidos planavimo agentūrų „Open agency“, iš jų 5 metus vadovavo agentūros skaitmeninės rinkodaros skyriui.

Kaip informuojama, „Billo“ sukurta platforma veikia kaip alternatyva tradiciniam verslo ir kūrybinių agentūrų bendradarbiavimo modeliui. „Billo“ leidžia verslams skelbti užduotis trijų tūkstančių vaizdo įrašų kūrėjų bendruomenei, kuri už autentiško turinio kūrimą – užduočių programėlėje „Billo.app“ atlikimą – gauna atlygį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)