Žurnalas Inc. „Devbridge Group“ 1072-uoju numeriu įtraukė į savo kasmetinį sąrašą „Inc. 5000“ – prestižiškiausią šalies sparčiausiai augančių privačių įmonių reitingą. Tik nedidelė dalis šalies įmonių taip nuosekliai ir sparčiai augo. „Devbridge Group“ pardavimo rodikliai per trejus metus padidėjo 364 proc.

2016 metų sąrašas „Inc.5000“ yra konkurencingiausias nuo sąrašo publikavimo pradžios. Vidutinis sąraše pateikiamų įmonių trejų metų augimo rodiklis – 433 proc.

„Mūsų spartų augimą užtikrina sugebėjimas gerai suprasti klientų lūkesčius bei pateikti pažangius technologinius sprendimus. Šiuos sprendimus kuria aukšto lygio programavimo specialistai Lietuvoje, o mūsų užduotis yra sukurti tinkamą aplinką jiems realizuoti savo sugebėjimus“, – pranešime teigia Viktoras Gurgždys, kompanijos viceprezidentas ir Lietuvos padalinio vadovas.

2016 m. I pusm. „Devbridge Group“ pajamos sudarė 7,21 mln. USD – 55 proc. daugiau, nei per 2015 m. I pusm. Šių metų įmonės tikslas – 16,6 mln. USD apyvarta (50 proc. didesnė, nei prieš metus) ir 200 darbuotojų.

“Prie tolesnio įmonės apyvartos augimo prisidės neseniai duris atvėręs mūsų naujas biuras Toronte bei glaudus bendradarbiavimas su vienu iš didžiausių bankų Kanadoje „Canadian Imperial Bank of Commerce” – sako Tomas Gailius, įmonės viceprezidentas strateginei plėtrai.

IT sprendimus kurianti bendrovė veiklą pradėjo 2008 m. Jungtinėse Valstijose, Čikagoje. Kompanija savo padalinį Kaune įkūrė 2011 m., Vilniuje – 2014 m. „Devbridge Group“ klientai daugiausia yra finansinių paslaugų, gamybos ir technologijų įmonės JAV ir Kanadoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)