Naujajame biure Toronte dirbsiantys specialistai daugiausia dėmesio skirs klientų iš vis ilgėjančio sąrašo aptarnavimui ir šiuo metu Kanados rinkoje egzistuojančiam finansų, gamybos ir technologijų įmonių poreikiui gauti atitinkamas paslaugas patenkinti.

„Mūsų sprendimas plėsti „Devbridge Group“ Kanadoje paremtas rinkos poreikiu gauti „Product Thinking“, kuris apjungia vartotojų patirtį su techniniu aptarnavimu tam, kad programinė įranga būtų greitai pristatoma į rinką. Pagal šį modelį veiklą vykdančių technologijų įmonių nėra daug, o „Devbridge Group“ gali užpildyti šią nišą“, - įsitikinęs „Devbridge Group“ prezidentas Aurimas Adomavičius.

Toronte steigiamas biuras – tai jau ketvirtas „Devbridge Group“ padalinys, o tai savo ruožtu patvirtina šios įmonės spartų augimą, siekiant patenkinti paklausą. „Turime išskirtinį darbų portfelį ir nuolat ieškome panašiai mąstančių žmonių, norinčių daryti didelius darbus dėl mūsų klientų“, - patikino naujojo Toronto biuro vadovas Mohanas Gulati.

Per pastarųjų aštuonerių metų laikotarpį „Devbridge Group“ kasmet augo beveik dvigubai, o dabar planuoja ir toliau plėstis naujose teritorijose tam, kad užsitikrintų sėkmę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)