Drąsuolių – vienetai

Kaip pasakojo R. Širvinskas, didžioji dalis keliautojų, įsigyjančių keliones, nėra linkę atvirauti, kokiu tikslu vyksta į vieną ar kitą kelionę, tačiau kartais iš tam tikrų užsakymų tai tiesiog galima nuspėti.

„Būna, kad mergina viena vyksta į Turkiją, Egiptą, o vyrukai – į Tailandą.

Yra ir tokių, kurie mus tik informuoja, kokį viešbutį pasirinko, kiek naktų norės likti“, – pasakojo R. Širvinskas ir teigė, kad visgi ieškantys nuotykių klientai dažniausiai namų darbus jau būna paruošę dar prieš kreipdamiesi į kelionių organizatorių, todėl organizatoriui lieka tik užsakyti viešbutį ir nakvynių skaičių.

Paklaustas, ar pasitaiko ir drąsesnių, kurie paprašo vienokių ar kitokių pikantiškesnių rekomendacijų, R. Širvinskas atviras, tokių klientų tikrai yra.

„Jie paaiškina, kokiu tikslu nori važiuoti. Tarkime: „Noriu į tą kurortą, kur galima užsisakyti merginas arba važiuoju pas vaikiną, kurį susiradau praėjusios kelionės metu ir vykstu pasilinksminti“, – sakė jis, tačiau teigė, kad tokių nedaug, jis juos galintis suskaičiuoti ant rankų pirštų.

Rimvydas Širvinskas-Makalius

Visgi jo valdomas kelionių organizatorius, kaip sakė, yra sulaukęs ir tokių užklausų, kaip, pavyzdžiui, rekomenduoti viešbučius, kurie yra tinkami svingeriams.

„Deja, tuo metu apie tai dar neturėjome informacijos, nebuvome pasidomėję tokiomis temomis, bet dabar jau žinome kelias kryptis ir kelis viešbučius, kur vyksta tokie vakarėliai“, – teigė jis.

Paklaustas, ar lietuviams šiandien gėda prisipažinti, ko vykstama vienu ar kitu atveju, R. Širvinskas sakė, kad, jo nuomone, tiesiog nėra priimtina savo kelionės idėjomis dalintis su kelionės organizatoriumi.

„Galbūt drąsiau žmonės kreipiasi, kai yra nudistai ir mėgsta degintis nuogi, o jiems reikia tokių paplūdimių, tačiau tokie klausimai pas mus jau įprasti.

Žinoma, tada jau jiems nesiūlysi tokių kelionių, kaip Maldyvai, kur yra musulmoniškos šalys, bet dėl sekso turizmo žmonės yra drovūs ir šiaip tokia informacija neturėtų būti žinoma nepažįstamiems“, – svarstė R. Širvinskas ir sakė pastebintis, kad merginos ieškodamos tokių pramogų dažniausiai renkasi Egiptą ar Turkiją, o vaikinai vyksta į Tailandą, pažintims – į Maljorką, Ibizą.

„Amsterdamas daugiau populiarus ne dėl sekso turizmo, žmonės ten vyksta dėl laisvumo, galimybės ten išbandyti tai, kas Lietuvoje uždrausta, dėl narkotinių medžiagų ir panašiai“, – teigė jis.

Vyksta į Turkiją

„Aš visada jaučiau didelį potraukį seksui. Jaunystės metais universitete mylėjausi su labai daug vaikinų. Susipažindavau klube, bendrabutyje, studentų atstovybėse, arba tiesiog parke. Taip jau atsitiko, kad vienos nakties metu pastojau ir ištekėjau už gero vyro. Jis nėra to vaiko tėvas, bet tikiuosi niekada apie tai nesužinos. Jau po kelių mėnesių nuo gimdymo slaptai pasidariau DNR testą, kad įsitikinčiau. Vis dėlto, nepaisant to, nusprendžiau, kad būsiu gera ir ištikima žmona“, – laišką pradėjo ji.

Kaip pasakojo, pirmi metai jai buvę sunkūs – „vaikas, vienas partneris, vakarėlių ir judesio trūkumas“.

„Jaučiau, tarsi kažkas mane varžo, negalėjau taip būti, todėl leidausi į šiokius tokius nuotykius, dėl ko po to jaučiausi tikrai blogiau.

Visgi filmas „Purge“ pakeitė mūsų šeimyninį gyvenimą. Pagalvojau – o kas, jeigu kartą metuose jokios neištikimybės nesiskaičiuotų? Kas, jeigu tai savotiška amnestijos zona, kur jokie nusikaltimai nėra fiksuojami. Pasikalbėjau su savo drauge, ji man pritarė ir mes nusprendėme, kad taip ir darysime, tik vyrams nieko apie tai nesakysime“, – rašė ji.

Moteris pasakojo su drauge pirmą kartą išskridusi į Turkiją, kur praleido dvi savaites.

Asociatyvi nuotr.
„Palikau vyrą prižiūrėti vaiką, o pati su drauge išskridau, argumentuodama, kad labai pavargau nuo vaiko auginimo ir man reikia saulės, pliažo ir ramybės.

Jau pirmą dieną, vos atvykusios su drauge padauginome alkoholio ir susiradom kažkokius olandus. Seksas buvo nuostabus, norėjosi tęsti ir tęsti. Vis dėlto draugė man priminė, kad mūsų tikslas yra prisisotinti tiek, kad po to visus metus būtume sąžiningomis moterimis.

Kiekvieną dieną ir naktį vis surasdavome kažką. Mylėdavausi visur – viešbutyje, ant stogo, jūroje, prie jūros, už kioskelio, po tiltu, tiesiog gatvėje, kažkokiame urve... visur, kur tik buvo įmanoma. Ne viską ir prisimenu, nes alkoholio buvo tikrai daug“, – pasakojo ji.

Moteris rašė, kad grįžusi namo jautėsi pailsėjusi.

„Visus likusius metus buvau jam puiki žmona. Jokių skandalų, jokių išdavysčių, jokių nuotykių, nieko.

Kitą vasarą su drauge pasielgėme lygiai taip pat – skridome dviems savaitėms į Turkiją ir šventėme iki galo. Šiemet bus jau ketvirti metai, kaip skrisime į Turkiją, į savo dviejų savaičių kruizą, kurio metu – neegzistuoja jokios išdavystės“, – savo patirtimi dalijosi DELFI skaitytoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (250)