Nuo kovo 1 d. „Lidl“ parduotuvių darbuotojų atlyginimai visoje Lietuvoje padidės iki 10 proc., nepriklausomai ar darbuotojas užima pardavėjo, asistento, parduotuvės vadovo pavaduotojo ar vadovo pareigas.

Pranešime spaudai rašoma, kad atsižvelgiant į pragyvenimo lygį ir situaciją darbo rinkoje, labiausiai pokytį pajus Vilniuje esančių parduotuvių pardavėjai – jiems atlyginimai didės 10 proc., neatsižvelgiant į darbo stažą. Pavyzdžiui, Vilniuje dirbančio lojalaus parduotuvės darbuotojo mėnesio atlyginimas padidės nuo 1021 eurų iki 1125 eurų, neatskaičius mokesčių.

Skelbiama, kad nuo kovo 1 d. didės ir motyvacinis priedas, kurį gauna pardavėjai, parduotuvės vadovų asistentai ir pavaduotojai bei Kaune įsikūrusio logistikos centro darbuotojai. Šis motyvacinis priedas didėja nuo 52 iki 65 eurų.

„Lidl“ bendrovėje Lietuvoje dirba jau daugiau nei 2000 žmonių. Šiuo metu „Lidl“ skelbia, kad ieško beveik 50 naujų darbuotojų Vilniuje.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 47 prekybos tinklo parduotuvės Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine bei Šilutėje. Naujausios dvi tinklo parduotuvės buvo atidarytos dar šį pirmadienį – viena jų duris atvėrė Vilniuje, o kita – Kaune.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)