„Lidl Latvija“ viešųjų ryšių skyriaus vadovė Dana Chasana pabrėžė, kad kandidatams nereikia turėti patirties mažmeninės prekybos ar logistikos srityse – atitinkamą profesinį mokymą jie gaus nemokamai.

„Pastatėme „Lidl“ logistikos centrą Rygoje, o mūsų parduotuvės sparčiai statomos visoje Latvijoje. Dabar pats metas suteikti šiems pastatams sielos – sukurti energingas parduotuvių ir logistikos centrų darbuotojų komandas, kurios užtikrins sėkmingą „Lidl“ veiklos pradžią Latvijos rinkoje“, – sakė „Lidl Latvija“ valdybos pirmininkas Jakobas Josefssonas.

Bendrovė pažymi, kad „Lidl“ parduotuvių ir regioniniai vadovai po beveik dvejus metus praleido mokymuose kitose šalyse, kuriose veikia „Lidl“, kad įgytų reikiamos patirties. Kiekvienas naujas parduotuvių ir logistikos centro darbuotojas taip pat dalyvaus profesiniuose mokymuose, o jų metu gaus visą atlyginimą.

Daugiau kaip 55 mln. eurų kainavusio 51 tūkst. kvadratinių metrų ploto „Lidl“ logistikos centro Rygoje statyba oficialiai baigta liepos mėnesį.

2018 metų vasarį įsteigta „Lidl Latvija“ veiklą Latvijos mažmeninės prekybos rinkoje ketina pradėti taip pat kaip prieš kelerius metus Lietuvoje – atidarydama iškart 10 parduotuvių. Bendrovė kol kas neskelbia, kada tai turėtų įvykti.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)