Atsinaujinant LVA, buvo išrinktas ir naujas valdybos pirmininkas – juo tapo Darius Augaitis, „Pernod Ricard Lietuva“ generalinis direktorius.

„Atėjo laikas keistis iš pagrindų – turime naują organizacijos vadovą ir valdybos pirmininką. Siekiame įnešti į aljanso veiklą daugiau tarptautinio požiūrio į atsakingą verslą bei dialogą su institucijomis. Taip pat išsikėlėme tikslus, orientuotus į ilgalaikę industrijos perspektyvą ir tvarų vystymą“, – teigia D. Augaitis.

Pasak jo, aljansas ir toliau sieks, kad verslas veiktų legaliai, o šešėlinė ekonomika Lietuvoje mažėtų. Taip pat D. Augaitis pabrėžia, jog LVA – labai svarbus nuoseklus ir pastovus dialogas su įvairiomis Lietuvos institucijomis. Taigi tarpusavio partnerystė ir bendrų interesų derinimas su visuomeninėmis įstaigomis – tai dar vienas reikšmingas LVA tikslas.

„LVA savo veiklai kelia aukščiausius etikos bei skaidrumo standartus. Kartu su atsinaujinusia aljanso komanda sieksime stiprinti visas organizacijos veiklas bei kurti tvarų dialogą su valstybės institucijomis, kuris yra itin svarbus atstovaujant legaliai Lietuvoje veikiančias, akcizines prekes pardavinėjančias ir gaminančias bendroves“, – sako M. Zakarka.

Buvęs LVA vadovas R. Apulskis nuo šiol eis maisto produktų eksporto plėtros asociacijos „Baltic Gastronomy Leaders“ prezidento pareigas.

„Pokyčiai asmeninėje karjeroje pribrendo palaipsniui – LVA vadovavau pastaruosius aštuonerius metus, tai nemažas laiko tarpas. Taigi natūralu, jog norisi naujų iššūkių – visą energiją skirsiu konfederacijos pagrindu veikiančiai į maisto produktų rinkų plėtrą orientuotai asociacijai „Baltic Gastronomy Leaders“, – teigia R. Apulskis.

Legalaus verslo aljansas buvo įkurtas 2003-aisiais. Legalaus verslo aljansas vienija įmones, kurios verčiasi prekyba akcizinėmis prekėmis ir siekia legalaus verslo plėtros Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)