Rugsėjo mėnesį bendrovei „Coca-Cola" paskelbus apie pasitraukimą iš Alytaus ir gamyklos uždarymą, įmonių grupė „KG Group“ pateikė pasiūlymą „Coca-Cola“ įmonei dėl bendradarbiavimo - atleidžiamų darbuotojų priėmimo į „KG Group“ padalinius: Alytuje, Butrimonyse, Kaune, Kaišiadoryse, Vilniuje.

„KG Group“ personalo tarnybos direktorė Klaudija Pauliukevičiūtė teigė, kad įmonių grupės atstovai vyko į atvirų durų dienas „Coca Cola“ gamykloje, kur pristatė darbuotojams turimas darbo vietas, supažindino su įmonės veiklomis.

„Po pristatymo „KG Group“ atstovai susilaukė daug klausimų, susijusių ne tik su darbo specifika, bet ir su įmonės kultūra, vykdomais projektais, motyvavimo priemonėmis ir kitais klausimais, kuriais paprastai domisi potencialūs darbuotojai atrankų metu.

Po šių veiklų buvo sulaukta dėmesio iš darbuotojų, svarstančių apie įsidarbinimą „KG Group“ įmonių grupės padaliniuose“, - sakė K. Pauliukevičiūtė.

Anot jos, keli darbuotojai jau buvo susitikę su vadovais, dar keli susitikimai numatyti artimiausiu metu.

„Šiandien turime vieną darbuotoją, su kuriuo jau yra pasirašyta darbo sutartis. Tiek jau įdarbintas žmogus, tiek suplanuoti ir buvę vizitai vyko dėl darbo Alytaus ekstruduotųjų pašarų gamykloje“, - apie naujus darbuotojus kalbėjo K. Pauliukevičiūtė.

Daugiau nei dvidešimtmetį Alytuje veikusi „Coca-Cola“ gamykla uždaryta gruodžio 5 dieną. Aštuoni Alytaus padalinio darbuotojai, kurių veikla nebuvo susijusi su gamyba, dirba toliau, septyniasdešimt žmonių teko atsisveikinti su įmone.