Pasak AB „Klaipėdos energijos“ Šilumos tiekimo ir pardavimo departamento direktoriaus Leonardo Jokubausko, iki šio tik vienos „Marių“ namų valdos eksploatuojamuose namuose prižiūrėjusi šildymo sistemas „Klaipėdos energija“ šią paslaugą pradėjo teikti jau visame mieste.

„Gyventojai, bendrijos, taip pat ir biudžetinės organizacijos jau galvoja apie ateinantį šildymo sezoną ir teiraujasi apie galimybę, kaip jų pastatų šildymo ir karšto vandens tiekimo sistemų priežiūrą galėtų perimti „Klaipėdos energija“, - teigia L.Jokubauskas.

Pasak jo, namų ir pastatų savininkai jau suprato, kad tinkamai prižiūrint, eksploatuojant ir modernizuojant šildymo sistemas, per sezoną galima sutaupyti iki 30 proc. lėšų už šildymą.

„Gyventojai ima racionaliai skaičiuoti pinigus ir supranta, kad patikėti šildymo sistemų priežiūrą kvalifikuotiems specialistams yra naudingiau nei samdyti pavienį santechniką, kuris neretai ir reikiamos įrangos neturi“, - sako L.Jokubauskas.

Pasak jo, visa papildoma informacija dėl šildymo sistemų eksploatacijos Klaipėdoje teikiama trumpuoju telefonu 1333.

Šiuo metu „Klaipėdos energija“ jau prižiūri maždaug pusantro šimto uostamiesčio gyvenamųjų namų ir kitokios paskirties pastatų šildymo sistemas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją