NIC projekto tikslas – po vienu stogu suburti žinomas, rinkoje gerai užsirekomendavusias, profesionaliai dirbančias įmones, kurių veikla sietina išskirtinai su būsto inžinerija, interjeru ir dizainu. Čia bus ne tik prekiaujama, bet teikiamos ir projektavimo bei dizaino paslaugos.

Maždaug pusę pastato ploto užima nuolatiniai partneriai prekiaujantys šildymo, vėdinimo ir kondicionavimo sistemomis, santechnikos įrengimais bei apdailos medžiagomis.

Tai žinomos šalies bendrovės: "Vilpra" — šildymo ir židinių įranga, "Murestos prekyba" — vonios kambario įranga, "Murina"— šviestuvai, baldai, interjero detalės, "Retroforma" — interjero dizaino salonas, "Mituvos langai" — langai, durys, fasadai, "Taurakalnis" — durų gamyba ir prekyba, "Slenkančios sistemos" — spintos, pertvaros, drabužinės, " SBR studio " — vidaus durys ir parketas, "Exterus" — fasadų apdailos sistemos ir dažai, "Veskonas" — vėdinimas, kondicionavimas ir orinis šildymas, "Alternatyvi kryptis" — židinių projektavimas ir montavimas, "Jungtinių Pajėgų Namai" — architektūra, interjerai ir gamyba, užuolaidų ir interjero studija "Jaukumas, "Tapetų linija" — visų rūšių tapetai, "Dano studija" — patalpų interjero projektavimas, bei meninė apdaila, "Cikė" — laiptai, "Srovenė" - vandens siurbliai, filtrai, gręžiniai.

NIC tinklą valdančios bendrovė "Vilpros investicija" planuoja tokius centrus atidaryti Utenoje, Panevėžyje ir Šiauliuose. Tinklo plėtra planuojama baigti 2009 metais Vilniuje. Visus šešis miestus apimančio projekto vertė — daugiau kaip 80 mln. litų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją