Bendrovė yra nusprendusi registruoti veiklą Lietuvoje. Čia ketinama atidaryti paslaugų centrą, kuris aptarnautų Europos Sąjungos (ES) vartotojus.

„Paskutiniai dveji metai žymi ypatingai intensyvų Lietuvos ir Kinijos bendradarbiavimą. Nuolatos vyksta susitikimai su aukščiausiais Kinijos vadovais, investicinėmis galimybėmis aktyviai domisi ir Kinijos verslas“, – susitikime sakė premjeras A. Butkevičius.

Bendrovės „Yunnan Dianhong Group“ valdybos pirmininkas V. Tiančiuanas informavo, kad kompanija jau pasirinko Lietuvą kaip strateginį tašką savo veiklai Europoje plėtoti.

„Šiandien kompanija veikia ne tik Kinijoje. Esame įkūrę centrą ir Šri Lankoje. Kitas mūsų žingsnis – plėsti verslą ir stiprinti atstovavimą Europoje. Pasinaudojant „Vienos juostos, vieno kelio iniciatyva“, Lietuva buvo pasirinkta kaip kompanijos veiklos ir rinkodaros buveinė“, – pažymėjo jos vadovas pridurdamas, kad ateityje Lietuvoje būtų galima įsteigti ir arbatos apdirbimo įmonę, siekiant gaminti arbatos produktus, kurie atitiktų ES vartotojų poreikius.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)