K. Navickas DELFI sakė, kad dėl to jam reikia iš Vilniaus persikraustyti į uostamiestį.

Jis taip pat nurodė, kad nuo tada, kai praėjusių metų gruodį premjeras jį, kartu su švietimo ir mokslo bei kultūros ministrėmis, atleido iš pareigų, niekur nedirbo.

Įmonė „Vėjo projektai“ gamina „Dancer“ elektrinio transporto sistemas, t.y. elektriniai autobusai, jų aptarnavimo ir įkrovimo infrastruktūra.

Šių metų gegužę „Vėjo projektai“ baigė tyrimų ir miesto elektrino transporto sistemos kūrimo etapą. Šiuo metu įmonė Klaipėdos Laisvojoje ekonominėje zonoje jau gamina ir testuoja pirmuosius elektrinius autobusus, o jų masinę gamybą planuoja netrukus.

Registrų centro duomenimis, „Vėjo projektai“ turi 51 akcininką, tarp kurių didžiausias – įmonės generalinis direktorius Alvydas Naujėkas.

2017 metai „Vėjo projektai“ gavo 367 090 eurų pardavimo pajamų ir turėjo 94 678 eurus grynojo pelno.

„Sodros“ duomenimis, gegužės 21 dieną įmonė turėjo 38 darbuotojus, kuriems mokamų atlyginimų vidurkis kovą sudarė 2149,37 euro iki mokesčių (maždaug 1313 eurų į rankas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)