Iš viešbučių tinklo nepavyko sužinoti, kas lėmė vėlavimą. Paskambinus projektu besirūpinančiai atstovei Maskvoje, ši tvirtino nieko daugiau, nei yra nurodyta oficialiame tinklalapyje, pasakyti negalinti.

Į šį viešbutį investuoja ir Lietuvos įmonių grupė „AAA“. Jos generalinis direktorius Algimantas Smičius DELFI sakė neturįs informacijos apie atidarymą ir nurodė kreiptis į viešbučių tinklą.

Į prabangiausio Lietuvos viešbučio vardą pretenduojančio „Kempinski“ atidarymo data buvo keista ne kartą. Paskutinįsyk skelbta, kad svečių jis lauks 2010 m.

Prieš kelerius metus klausiamas, kodėl vėluoja viešbučio atidarymas, A. Smičius atsakė: „Ten atliekami archeologiniai tyrinėjimai, stengiamasi išlaikyti pastato autentiką, norėtųsi kaip greičiau, bet išeina kaip visada. „Akropolis“ ir tas pavėlavo tris mėnesius, nors ir nauja statyba buvo“.

DELFI primena, kad prabangaus viešbučio atidarymo Vilniuje laukiama nuo 2007 m. Tačiau atidarymo data kasmet buvo nukeliama.

Taip pat 2007 m. lapkritį pastebėta, kad rekonstruojant pastatą išdygo penktas aukštas virš anksčiau buvusių keturių.

Investuotojai tai vadino statybininkų klaida, penktą aukštą teko nugriauti.
Dar anksčiau buvo skelbiama, kad naujasis viešbutis bus pirmasis šalyje, kurio paslaugos atitiks 5 ir daugiau žvaigždučių lygį. Planuojama, kad viešbutyje bus įrengti 96 numeriai.

Viešbučio pastate, įsikūrusiame prie Universiteto ir L. Stuokos-Gucevičiaus gatvių sankryžos, dar XX a. pradžioje veikė viešbutis. Sovietmečiu šiame pastate buvo Centrinis miesto telegrafas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)