Darbo laiko pokyčiai įsigalios dvidešimt aštuoniose „Lidl“ parduotuvėse. Vilniuje darbo laikas keisis šešiose „Lidl“ parduotuvėse, visose iš jų darbo laikas ilgės. Kaune darbo laiko pokyčiai įsigalios taip pat šešiose „Lidl“ parduotuvėse.

Atsižvelgiant į pirkėjų patogumą, vasaros darbo laikas įsigalios ir dalyje „Lidl“ parduotuvių, esančių Panevėžyje, Šiauliuose, Kretingoje, Telšiuose, Šilutėje, Utenoje, Vilkaviškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

„Kaip ir kiekvienais metais, atsižvelgiant į artėjantį vasaros sezoną ir pirkėjų patogumą, keičiasi dalies parduotuvių, kuriose jaučiamas sezoniškumas, darbo laikas. Daugelis parduotuvių dirbs valanda ilgiau, o parduotuvė Palangoje, kaip jau tapo tradicija vasaros sezonu, pirkėjų lauks nuo 7 iki 24 val.

Parduotuvės Klaipėdoje taip pat dirbs ilgiau, atsižvelgiant į pirkėjų poreikius. Ilgesnis parduotuvių darbo laikas leis pirkėjams kuo patogiau planuoti ne tik savo poilsį, bet ir pirkinius visu šiltuoju periodu“, – teigė „Lidl Lietuva“ korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento vadovas Antanas Bubnelis.

Visą informaciją apie parduotuvių darbo laikus pirkėjai ras oficialioje prekybos tinklo svetainėje.


Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją