Šiandien darbą pradėjo nauja ministrės patarėja, kuri atliks atstovės spaudai pareigas. Ja tapo dr. Eglė Girdzijauskaitė, iki šiol dirbusi VILNIUS TECH kūrybiškumo ir inovacijų centre „LinkMenų fabrikas“, kuriame buvo atsakinga už kūrybinių projektų vystymą ir komunikaciją.

Sėkmingiausi projektai, su kuriais dirbo E. Girdzijauskaitė, buvo orientuoti į Lietuvos vardo garsinimą pasaulyje: „Portalas“ tarp Vilniaus ir Liublino ir Lietuvoje sukurta mažiausia pasaulyje nanoprakartėlė, kuri padovanota Romos popiežiui. Pastarasis projektas pelnė aukščiausius įvertinimus daugelyje reklamos ir rinkodaros konkursų Lietuvoje.

E. Girdzijauskaitė stažavosi ir kaupė patirtį įvairiuose universitetuose Bostone, Milane, Edinburge, Amsterdame, o 2020 m. VILNIUS TECH įgijo socialinių mokslų srities daktaro laipsnį. 2014–2017 m. dėstė VILNIUS TECH Verslo vadybos fakultete.

S. Barauskienė BNS sakė, kad ji su ministre buvo sutarusi, jog dirbs terminuotą laiką.

„Kaip iš pat pradžių ir buvome sutarę su ministre Aušrine Armonaite – ateinu dirbti terminuotą laikotarpį, kol įsivažiuos visi darbai. Buvo tikrai nepaprastai įdomus laikotarpis, esu dėkinga kolegoms ir visiems, su kuriais teko drauge dirbti“, – BNS sakė S. Barauskienė.

Ministrės komandą taip pat papildė buvęs žurnalistas Martynas Čerkauskas, kuris ministrei patarinės strateginės komunikacijos klausimais. M. Čerkauskas anksčiau yra dirbęs dienraščiuose „Lietuvos rytas“, „Lietuvos žinios“ bei lrytas.lt naujienų portale, taip pat vadovavo bendrovės „Lietuvos dujų tiekimas“ komunikacijai, dirbo viešųjų ryšių bendrovėje „Publicum“.

„Džiaugiuosi sulaukęs ministrės kvietimo prisijungti prie jos komandos. Gyvename ypatingu laiku, todėl norėčiau, kad mano patirtis ir atsakingas darbas būtų naudingi šaliai“, – sakė M. Čerkauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)