A. Česnavičius grįžta į tarptautinį televizijos verslą ir užims holdingo „Central European Media Enterprises“ įmonės „Pro TV“ generalinio direktoriaus pareigas Rumunijoje.

„DELFI rinkos pozicija yra puiki ir sparčiai auganti. Ką tik baigėme svarbius strateginius įmonių įsigijimus (įsigijome akcijų paketus įmonėse UAB „Sport media“ ir UAB „Adnet media“), o svarbiausia - esame subūrę stiprią, energingą bei savarankišką vadovų komandą. Labai džiaugiuosi man tekusia galimybe būti šios komandos dalimi, esu įsitikinęs, kad DELFI ir toliau užtikrintai lyderiaus Lietuvos interneto žiniasklaidos rinkoje“, - sako A. Česnavičius.

Jį laikinai pakeisiantis Vytautas Benokraitis prieš trejus metus pradėjo dirbti DELFI kaip tiesioginių pardavimų vadovas, o pardavimų skyriui sėkmingai vadovauja jau dvejus metus. Prieš tai yra dirbęs MTG ir „Schibsted“ valdomoje žiniasklaidoje bei „Omnicom“ grupėje.

„Mūsų komandai pastaraisiais metais pavyko sėkmingai įgyvendinti daug strateginių tikslų. Ne tik dar labiau sustiprinom lyderio pozicijas, bet ir praplėtėme savo produktų krepšelį, kurie interneto vartotojams gali pasiūlyti unikalaus turinio, o reklamos užsakovams – efektyvesnes kampanijas. Nežadame sustoti ir turime dar daug ambicingų planų“, – sako laikinai eisiantis DELFI direktoriaus pareigas Vytautas Benokraitis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)