Iki šiol daugiau kaip 3 metus įmonei vadovavęs, o prieš tai tiek pat laiko marketingo vadovo pareigas ėjęs Lukas Yla imsis naujų profesinių iššūkių ne Lietuvoje.

„Dėkojame Lukui už svarų indėlį prisidedant prie „CityBee“ sėkmės istorijos kūrimo. Planuodami tolimesnį įmonės veiklos etapą, numatome plėsti ne tik veiklos geografiją, bet ir siūlomas paslaugas. Tarp pagrindinių įmonės prioritetų – mobilumo paslaugų stiprinimas, pasiruošimas tarptautinei plėtrai ir naujos idėjos bei paslaugos, kurias klientams planuojame pristatyti dar kitų metų pradžioje“, – teigia naujasis „CityBee“ vadovas G. Audickas.

Giedrius Audickas

Anot jo, įvertinus pasiektą bendrovės mastą ir atsižvelgiant į ambicingus tarptautinės plėtros planus, išskirtinis dėmesys ateinančiame etape bus skiriamas kompetencijų auginimui organizacijos viduje ir naujų talentingų žmonių pritraukimui.

G. Audickas tarptautinėje įmonių grupėje „Modus Group“ dirba beveik 9 metus. Per šį laikotarpį jis užėmė grupės finansų vadovo bei valdybos nario, atsakingo už automobilių ir mobilumo paslaugų verslus, pareigas. Nuo praėjusių metų lapkričio G. Audickas tapo įmonių grupės mobilumo verslus valdančios bendrovės „Modus Mobility“ valdybos pirmininku. G. Audickas baigė ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto bakalauro ir magistro studijas.

L. Yla toliau sieks naujų karjeros iššūkių už organizacijos ribų.

„Per šešerius metus pavyko ne tik sukurti automobilių dalijimosi paslaugos rinką, bet ir įtvirtinti „CityBee“ kaip jos lyderį ir mylimą prekinį ženklą. Su komanda įgyvendinome išskirtinius ir drąsius projektus, tapusius pavyzdžiu rinkoje. Ypatingai džiugu matyti augantį paslaugos populiarumą ne tik Lietuvoje, bet ir kitose veiklos šalyse. Tačiau aš apsisprendžiau žengti į naują profesinį etapą ir imtis naujų iššūkių užsienyje“, – sako L. Yla.

Prieš 8 metus Lietuvoje paslaugas teikti pradėjusi „CityBee“ šiuo metu veikia Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Lenkijoje ir yra viena didžiausių automobilių dalijimosi paslaugų teikėjų Europoje. Bendrovės valdomą automobilių parką sudaro daugiau nei 2 tūkst. transporto priemonių, įmonė turi daugiau kaip 750 tūkst. registruotų klientų bazę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)