„Gerų baldų fabrike“ jau dirba 180 žmonių, o gamybos apimtys siekia 5 mln. eurų per mėnesį, ateities planuose – 20 mln. eurų per mėnesį gamybos apimtys ir 260-270 darbo vietų.

„Siekdami įsitvirtinti rinkose, privalome nuolat tobulėti, todėl daug investuojame į įrangą ir šiuolaikinius logistikos sprendimus. Plėtrai turime 5 ha sklypą, – reikia tik į kitą vietą perkelti dujų vamzdį“, – fabrike apsilankiusiems Kauno rajono savivaldybės vadovams tvirtino „Fredos“ valdybos pirmininkas Rimas Varanauskas.

Pasak jo, pažangios technologijos ir automatizuotos linijos leidžia įmonei gaminti kokybiškus skydus, inovatyvus virinimas ultragarsu sujungia medienos medžiagas su plastiko komponentais, veikia UV LED džiovyklos.

Gamyklos generalinis direktorius Antanas Ėmužis tvirtino, kad pagrindiniais kriterijais renkantis technologinę įrangą buvo tvarumas, inovatyvumas ir efektyvumas. „Gerų baldų fabrike“ daug dėmesio skiriama darbo sąlygoms, ekologijai. Gamybinėse patalpose beveik nėra dulkių, nesijaučia baldų pramonei būdingų chemikalų kvapų. Ne tik dažymo linijoje, bet ir daugelyje kitų gamybos procesų žmones vaduoja robotai.

„Gerų baldų fabrikas“ – geras ne tik savo produkcija, bet ir požiūriu į žmogų. Čia viskas apgalvota: darbo, poilsio vietos, maitinimas, higiena. Įmonės akcininkai šiltai bendrauja su kiekvienu darbuotoju. Smagu, kad tokį šiuolaikinį verslą sukūrė ir aukštą organizacijos kultūrą diegia mūsų krašto verslininkai. Esate pavyzdys visiems“, – sakė Kauno rajono meras Valerijus Makūnas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)