Pamėgo emigrantai

Jaunas verslininkas sako, kad savo gimtajame mieste įkurti internetinę maisto prekių parduotuvę buvo nemenkas iššūkis. Parduotuvė veikia jau pusę metų.

„Kalbėjau su investuotojais, tai iš tikrųjų buvau perspėtas, kad Kaunas yra konservatyvesnis miestas, todėl kol kas didelių pinigų mes neinvestavome. Po truputį pratiname prie šios paslaugos, į reklamą investavome labai mažai. Tiesiog pačioje pradžioje norime pamatyti, kokie procesai yra patys efektyviausi, suteikti gerąją patirtį vartotojams“, - DELFI teigė E. Markulis, parduotuvę valdančios įmonės „Emarkus“ vadovas.

Verslininkas pastebėjo, kad naująją parduotuvę jau spėjo pamėgti emigrantai.

„Kol kas paslauga naudojasi tie žmonės, kurios jiems labiausiai reikėjo. Tai neįgalūs, vyresnio amžiaus žmonės, kuriems sunkiau nueiti į parduotuvę. Tai užsakymus pateikia jų vaikai, anūkai. Kartais jie net būna užsienyje, nes yra galimybė atsiskaityti kreditinėmis kortelėmis“, - sako E. Markulis.

Pelno dar neskaičiuoja

E. Markulis neslepia, kad kainos šioje parduotuvėje nėra išskirtinai mažos. Akcijos metu litras „Žemaitijos pieno“ kainuoja 64 centus. Batonas „Auksė“ - 72 centus, kilogramas bulvių – 52 centai, šviežių viščiukų broilerių filė gabaliukių kilogramas akcijos metu – 5,42 euro.

„Pas mus nėra pigiau. Mūsų kainos yra vidutinės parduotuvės. Tik tiek, kad žmogus viską gauna tiesiai į namus. Tiesiog dabar ieškome investuotojų. Tariamės, kaip galėtume praplėsti asortimentą ir žmonėms pateikti tuos produktus, kurių jie pageidauja. O žmonės nori produktų iš ūkininkų. Tai vėlgi pridėtinė vertė, nes parduotuvėje prekių iš ūkininkų negausi, o norint ją gauti reikia eiti į turgelį. Tam reikia daugiau laiko ir ne visiems yra pakeliui“, - sako E. Markulis.

Prekės pristatomos tą pačią dieną, jei užsakymas atliekamas iki 14 val. Jaunas verslininkas sako, kad prekyba dar tik pradeda įsivažiuoti.

„Verslas yra labai sudėtingas ir pelnu kol kas džiaugtis negalime. Tačiau užsakymų skaičius daugėja“, - teigė E. Markulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)