„Iš tiesų, manėme, kad vieneri metai startui Baltarusijoje yra neįmanomas ir beprotiškas terminas. Vien jau todėl, kad tai nauja rinka su savo specifika ir savais pirkėjų įpročiais. Džiaugiamės, kad šią ambiciją įgyvendinti pavyko netgi greičiau nei tikėjomės. Pirmosios derybos prasidėjo balandį, o dabar, lapkritį, atidarome pirmąją parduotuvę Minske. Artėjant metų pabaigai, planuojame atidaryti dar vieną“, – sako Dace Zundure, „Jysk“ vadovė Baltijos šalyse ir Baltarusijoje.

Naujoji parduotuvė Minske yra didžiausia kada nors atidaryta „Jysk Baltics“ parduotuvė. Prekybinė erdvė čia užima 2600 kvadratinių metrų plotą. Antroji pagal didumą parduotuvė veikia Kaune, prekybos centre „Mega“. Trečioji – Rygos prekybos centre „Spice Home“.

„Darbuotojų apmokymui pasitelkėme ekspertus iš Latvijos, Lietuvos ir Estijos. Esame pirmoji skandinaviško stiliaus namų apyvokos reikmenų parduotuvė Baltarusijoje” – teigia D. Zundure.

Dabar Baltijos šalyse veikia 27 „Jysk“ parduotuvės: po 8 Latvijoje ir Estijoje bei 11 Lietuvoje.

Pasak pranešimo, „Jysk“ yra tarptautinė kompanija, prekiaujanti namų apyvokos prekėmis 45 valstybėse. Kompanija buvo įkurta danų verslininko Lars Larsen, kuris atidarė pirmąją parduotuvę 1979 metais.

Baltijos šalyse „Jysk“ dirba frančizės pagrindu nuo 2001 metų, pirmoji parduotuvė atidaryta Latvijoje.

Prekybos tinklas siūlo platų pasirinkimą, tokį kaip: patalynė, antklodės, pagalvės, staltiesės, rankšluosčiai, palapinės, miegmaišiai, baldai namui ir sodui, apšvietimo įrenginiai, žvakės, servetėlės ir kitos naudingos prekės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)