Lietuvoje veikia 26 „Topo centras“ ir 8 „Euronics” tinklo parduotuvės. Netrukus, „Euronics“ parduotuvių vietose duris atvers „Topo centro“ parduotuvės.

Pasak įmonės atstovų, šis sprendimas priimtas apžvelgus situaciją mažmeninės prekybos sektoriuje: “Lietuvos rinka pasirodė per maža tarptautinio tinklo vystymui, ji yra užpildyta ir vystosi labai lėtais tempais. Tik 2014-ųjų pabaigoje “TC prekyba” pasiekė 2008-ųjų apyvartą“, - teigia bendrovės „Topo grupė“ valdybos pirmininkas Aurelijus Rusteika.

„Rinkoje jau yra keletas stiprių žaidėjų, tarp jų ir „Topo centras“. Dabar gausu įvairiausių prekių ir pasiūlymų, todėl mūsų klientų poreikiai pilnai patenkinti. Be to, praktiškai nestatomi nauji prekybos centrai, todėl naujam tinklui sėkmingai plėstis yra labai sudėtinga“, - sako A.Rusteika.

Pasak įmonės, „Topo centras” tampa „Euronics” grupės nariu. „Topo centras“ bendradarbiavimą su „Euronics“ tinklu pradėjo 2010 metais.

„Euronics“ tinklas Europoje atstovaujamas 31 šalyje ir šiuo metu jungia 6 tūkst. buitine technika ir elektronika prekiaujančių kompanijų, kuriose dirba apie 50 tūkst. žmonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)