Plastiko gamybos verslas naujam savininkui atiteko kaip tik tada, kai keitėsi Maskvos miesto valdžia – 2010 metų rudenį. Tačiau, kaip teigiama arbitražo teismo dokumentuose, I. Bardanianas iki šiol neatsiskaitė su J. Baturina. Per teismą moteris iš „Sigma Kapital“ reikalauja 2,814 mln. eurų (9,7 mln. Lt), skelbia newsru.com.

J. Baturinos ieškinys prieš I. Bardanianą ir jo kompaniją „Sigma Kapital“ Maskvos arbitražo teisme buvo įregistruotas pirmadienį.

„Tai smulkus šeimyninis ginčas, visiškai nesusijęs su J. Baturinos verslu“, - žurnalistams sakė „Inteko“ atstovai. Su „Sigma Kapital“ atstovais žurnalistams susisiekti nepavyko.

Ieškinio centre – „Inteko“ verslas, užsiimantis plastiko indų gamyba – „Alfa Plast“. Kaip teigia Maskvos arbitražo teismas, nuo 2010 metų lapkričio šios kompanijos savininku laikoma „Sigma Kapital“, kurią kontroliuoja I. Bardanianas. Jis jau nuo praeitų metų liepos pabaigos eina plastiko kompanijos generalinio direktoriaus pareigas.

Gerai informuotas atstovas patvirtino, kad sandėris su „Sigma Kapital“ įvyko 2010 metų rudenį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją