Naujasis biuras įsikūrė Norvegijos investuotojų valdomame pastate E. Ožeškienės gatvėje, kuriame anksčiau veikė ISM universitetas. Pastatas buvo visiškai atnaujintas ir pritaikytas „Intermedix Lietuva“ reikmėms. Tai jau antrasis bendrovės pastatas Lietuvoje.

Naujojo biuro plotas siekia daugiau nei 3,6 tūkst. kv.m. Į biuro įkūrimą iš viso investuota 1,5 mln. eurų. Planuojama, kad čia galės dirbti apie 350 žmonių. Dalis jų persikels iš pirmojo „Intermedix Lietuva“ biuro, esančio vos už keliasdešimties metrų, toje pačioje E. Ožeškienės gatvėje. Bendras abiejų biurų plotas sieks apie 7 tūkst. kv.m.

Biure įrengtos ne tik modernios darbo vietos, tačiau ir jauki virtuvė, mokymų auditorija, netrukus bus pabaigtas įrengti modernus žaidimų kambarys. Būtent virtuvėje palikta dalelė autentiškumo – raudonų plytų lubos, menančios dalies pastato gimimą 1905 metais.

Pasak „Intermedix Lietuva“ viceprezidento ir direktoriaus Luko Jankausko, šio biuro atidarymas – logiškas bendrovės žingsnis, toliau sparčiai augant.

„Mūsų, kaip kompanijos žingsnis į Lietuvą buvo prieš dvejus metus. Lietuviai užsirekomendavo kaip puikūs partneriai. Nuo 26 darbuotojų išaugome iki 460. Rezultatai pranoko visus lūkesčius“, - kalbėjo „Intermedix Lietuva“ vadovas Lukas Jankauskas.

Kol kas visas naujasis pastatas nėra užpildytas, tai planuojama padaryti per artimiausius metus.

„Dabar mes turime 584 darbuotojus. Su nauju biuru sukurta daugiau nei 800 darbo vietų, todėl naujų darbuotojų bus ieškoma ir ateityje“, - teigė L. Jankauskas.

Ne viena didelė kompanija susiduria su biuro patalpų stygiumi. Kauno meras Visvaldas Matijošaitis teigė, kad ši problema jau sprendžiama.

„Kaune yra kelios vietos, kur verslas planuoja investicijas į naujus biuro pastatus“, - teigė V. Matijošaitis.

Kaune pirmasis „Intermedix“ duris atvėrė 2014 metų spalį, bendrovė Lietuvoje įsikūrė 2013 metų lapkritį. Naujojo biuro plotas siekia daugiau nei 3,6 tūkst. kv.m.

Į biuro įkūrimą iš viso investuota 1,5 mln. eurų. Planuojama, kad čia galės dirbti apie 350 žmonių. Dalis jų persikels iš pirmojo „Intermedix Lietuva“ biuro, esančio vos už keliasdešimties metrų, toje pačioje E. Ožeškienės gatvėje. Bendras abiejų biurų plotas sieks apie 7 tūkst. kv.m.

„Intermedix“ – jau daugiau nei 35 metus JAV sveikatos priežiūros verslo paslaugų rinkoje veikianti korporacija. Šiandien joje dirba apie 2,5 tūkst. darbuotojų. „Intermedix“ per savo parengties ir greito atsako krizinėms situacijoms technologijas jungia daugiau nei 95 proc. JAV gyventojų.

„Intermedix Lietuva“ – pirmasis „Intermedix“ padalinys už JAV ribų. Atidarius biurą Kaune, ši korporacija tvirtai žengė į pasaulinę rinką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)