Savo abejonėmis S. Jakeliūnas trečiadienį ryte pasidalino savo socialiniame tinkle „Facebook“. Jo nuomone, galimi LB ryšiai su Lietuvos socialdemokratų darbo partijos lyderiu Gediminu Kirkilu gali paaiškinti, kodėl penki socialdarbiečiai balsuojant dėl minėtos rezoliucijos šiai idėjai prieštaravo.

„Įdomu, ar tik naujosios Lietuvos banko valdybos narės, valdybos pirmininko pavaduotojos (iš karto!) Astos Kuniyoshi mergautinė pavardė nėra Kirkilaitė? Jei taip, tuomet būtų visiškai „logiškas“ vakarykštis LSDDP frakcijos balsavimas prieš Seimo rezoliuciją dėl nepasitikėjimo V. Vasiliausku. Bet tai juk nebūtų jokia korupcija, ar ne, p. Kuodi?“, – tokiu tekstu savo svarstymus išsakė BFK pirmininkas.

Vyriausios rinkimų komisijos skelbiamais duomenimis, G. Kirkilo vaikų vardai iš tikrųjų yra Diana ir Rolandas.

Po kiek laiko ir pats G. Kirkilas pakomentavo po S. Jakeliūno įrašu.

„Nepažįstu tokios, kirkilų yra daug Lietuvoje, o ypač Kirkilų kaime Biržų rajone...“, – rašė jis.

Į S. Jakeliūno kaltinimus sureagavo ir parlamentarė Ingrida Šimonytė.

„Kaip atrodo žmogus, kurį nuosavos sąmokslo teorijos jau baigia paskandinti absurde? Astos mergautinė pavardė yra PETRAVIČIŪTĖ, Pinkertone neraliuotas“, – socialiniame tinkle parašė ji.

ELTA primena, kad antradienį vykusiame balsavime dėl nepasitikėjimo V. Vasiliauskui penki socialdarbiečių frakcijos nariai balsavo prieš ir palaikymo rezoliucijai neužteko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)