„iTechArt“ teikiamos paslaugos apima tinklalapių ir mobiliųjų aplikacijų kūrimą, blockchain, DevOps, QA ir testavimą, skaitmeninę transformaciją, UI/UX dizainą, konsultavimą ir naujos kartos technologijų pritaikymą tokiose industrijose kaip finansinės technologijos („FinTech“), sveikatos technologijos, e. komercija, e. mokymasis, įmonių IT projektai ir kt.

„Be to, kad Lietuva gali džiaugtis sparčiai besivystančiu skaitmeninių technologijų sektoriumi, šalis taip pat pasižymi palankia geografine padėtimi globaliam bendradarbiavimui. Matome nuoširdų kitų tarptautinių įmonių susidomėjimą ir galimybes atnešti sėkmę mūsų klientams. Tapusi Lietuvos verslo bendruomenės nare, „iTechArt“ kiekviename etape sulaukė paramos ir pagalbos. Dėka „Investuok Lietuvoje“ suteiktos paramos galėjome greitai įsitvirtinti naujoje šalyje ir pradėti veiklą. Optimistiškai žvelgiame ir į savo ambicingą augimo planą, kuriame numatyta iki kitų metų pabaigos suburti kelių šimtų programinės įrangos inžinierių komandą“, sakė – Sergei Kovalenko, „iTechArt“ generalinis direktorius ir vienas iš įkūrėjų.

Atidariusi biurą Vilniuje, „iTechArt“ sutelkė dėmesį į savo komandos augimą ir tikisi iki 2022 m. pabaigos bendrą darbuotojų skaičių Lietuvoje padidinti iki 150. Siekdama įgyvendinti ambicingą Lietuvos technologijų centro plėtros planą, įmonė šiuo metu ieško talentų, turinčių įvairių techninių įgūdžių: back-end (.NET, NodeJS), front-end („React“, „Angular“, „Vue“), DevOps („Azure“, AWS, GCP), AEM, e. prekybos („Magento“, „Shopify“), „Native iOS“ ir „Android“ kūrimo, „Python“/„Django“, PHP, „Ruby“, duomenų inžinerijos, duomenų mokslo, rankinio QA ir testavimo automatizavimo QA specialistų, taip pat žmogiškųjų išteklių specialistų ir vadovų.

„iTechArt“ taip pat planuoja įgyendinti „Students’ Lab“ programą, kuri siūlo kursus bei stažuotes studentams ir jauniems specialistams. Trijų mėnesių trukmės mokymai vyks įmonės biure, kur kiekvienam praktikantui bus paskirtas patyręs mentorius, padėsiantis lengviau įgyti praktinės programinės įrangos kūrimo patirties. Bendrovė tikisi bendradarbiauti su Lietuvos universitetais ir pasiūlyti įdomių galimybių bei projektų šviesiausiems šalies protams.

„Labai džiaugiamės, kad Lietuvą pasirinko toks svarbus pasaulinis žaidėjas ir kad įmonė stipriai prisidės prie technologijų sektoriaus ekosistemos vystymosi bei plėtros. Tai rezonuoja su ilgalaike bendrovės sėkme ir pagrindžia mūsų ilgametes pastangas padaryti Lietuvą patrauklesne inovatyvių ir revoliucinių produktų kūrėjams. Dabar šios pastangos duoda vaisių“, – komentavo Elijus Čivilis, „Investuok Lietuvoje“ generalinis direktorius.

Daugiau nei 15 metų veikianti „iTechArt“ turi daugiau nei 20 biurų ir yra įdarbinusi daugiau nei 3500 programuotojų visame pasaulyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją