Po daugiau nei valandos trukusio susitikimo ministras teikė komentarus žiniasklaidai.

R. Masiulis atskleidė, kad segtuve išrinktam Prezidentui atnešė svarbios informacijos apie vykdomas reformas ir antikorupcinę veiklą.

DELFI žiniomis, segtuve taip pat buvo surinkta informacija apie Švietimo ir mokslo ministerijoje atliktą auditą. Auditas buvo atliktas tuomet, kai pasitraukus Jurgitai Petrauskienei laikinai švietimo ir mokslo ministro pareigos atiteko R. Masiuliui.

Ministras su Prezidentu neaptarinėjo jo galimybių toliau eiti ministro pareigas. „Abu suprantam, kad tai priklauso nuo koalicijos derybų. Nei aš, nei Prezidentas negali iš esmės to pakeisti. Viskas taps aišku liepos 12 d., nebedaug liko laukti“, – teigė R. Masiulis ir išreiškė viltį, kad nebus grįždama prie to, kas būdavo anksčiau, kai egzistavo „telefoninė teisė“, veikė korupcinės schemos ir nepotizmas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)