Pareigas naujojoje darbovietėje Ž. Lapinskas pradės eiti nuo sausio mėnesio.

Ž. Lapinską generalinio direktoriaus poste pakeitė Jonas Janukėnas. J. Janukėnas iki šiol bendrovėje ėjo finansų ir administracijos direktoriaus pareigas ir yra „Mano būstas LT“ valdybos pirmininkas.

„Ateinančiais metais būtų suėjęs dešimtmetis, kaip vadovauju bendrovei. Esu itin giliai susipažinęs su veikla, kuria užsiima „City Service“ grupė. Iš vienos pusės tai yra privalumas, tačiau iš kitos pusės tai tampa ribojančiu veiksniu. Todėl žvelgdamas iš asmeninio ir profesinio tobulėjimo pozicijų priėmiau sprendimą keisti veiklos kryptį. „City Service“ vairą perduodu į patikimas rankas – kolegai, su kuriuo ne vienerius metus kartu kūrėme tarptautinę įmonių grupę, tvirtai tikiu, kad „City Service“ grupės laukia puiki ateitis“, - sakė Ž. Lapinskas.

J. Janukėnas „City Service“ finansų ir administracijos direktoriaus
pareigas bendrovėje eina nuo 2007 m. J. Janukėnas nuo 2012 metų liepos mėn. taip pat eina ir „Mano būstas LT“ valdybos pirmininko pareigas. Iki tol jis dirbo finansų direktoriumi „Litesko“ (2001 – 2007 m.) bei vyresniuoju auditoriumi ir rizikos valdymo konsultantu tarptautinės audito bendrovės „Arthur Andersen“ Vilniaus padalinyje (1998 - 2001 m.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)