Anot investuotojų, būtina spręsti PVM atskaitos už lengvuosius automobilius ribojimo panaikinimo klausimą (nes įvedant tokį apribojimą kaip tik ir buvo motyvuojama pajamų natūra apmokestinimo nebuvimu) bei kelionės lapų pildymo, kaip papildomos ir nereikalingos administracinės naštos, atsisakymo klausimą.

Primename, kad nuo metų pradžios, vadovaujantis Gyventojų pajamų mokesčio (GPM) įstatymu, natūra gautomis pajamomis yra pripažįstama gyventojo gauta nauda, pavyzdžiui, tarnybinis automobilis, naudojamas asmeniniais tikslais.

Asociacija „Investors' Forum“ yra stambiausių ir aktyviausių investuotojų į Lietuvos ekonomiką asociacija, kurios misija yra investicinės aplinkos gerinimas Lietuvoje. Įkurta 1999 m. birželio mėnesį asociacija nuolat plėtėsi ir šiuo metu vienija 45 narius, tarp kurių stambiausi užsienio investuotojai šalyje: bankai, telekomunikacijų, audito, biotechnologijų, logistikos ir kitų veiklos sričių bendrovės, kurių apyvarta yra daugiau nei 18 mlrd. Lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją