Prekybos tinklą „Iki“ valdančios UAB „Palink“ personalo departamento direktorė Edita Jakučionytė-Lukšė sako, kad padidintas algas gaus parduotuvių, logistikos skyriaus, gamybos cechų darbuotojai.

„Nuolat įgyvendiname įvairius pokyčius, kurie padeda gerinti darbo sąlygas mūsų tinkle – tai ir finansinės paskatos, ir įvairūs kiti sprendimai. Pastarąjį kartą atlyginimai mūsų tinkle didėjo spalio mėnesį – augimas priklausomai nuo darbuotojo atsakomybių tada siekė 4-18 procentų. Šiuo metu skaičiuojame galutines investicijas į darbo užmokesčio fondo didinimą, jas pristatysime gruodį“, – sako E. Jakučionytė-Lukšė.

Kaip skelbiama, nuo sausio pirmosios atlyginimai bus didinami prekybiniuose, gamybiniuose, logistikos padaliniuose dirbantiems žmonėms. Iš viso atlyginimai bus pakelti daugiau kaip 5000 darbuotojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)