Kaip aiškina bendrovė, pardavimų sumažėjimą lėmė apie 50 proc. gaminamos produkcijos asortimento pasikeitimas.

Šiemet įmonės gaminių krepšelį papildys dar vienais vaikų kambario baldais. Taip pat suplanuotos 5 mln. Lt investicijos į gamybą.

„Galime pasidžiaugti ir didžiuotis, kad „Ikea” mums patiki gaminti vis daugiau naujų baldų, kuriems yra keliami aukščiausi kokybės reikalavimai. Šiais metais turime du pagrindinius uždavinius – didinti produktyvumą ir gerinti kokybę. Dėl to esame numatę suteikti naują pagreitį LEAN metodikos taikymui gamybos procesų, veiklos valdymo, darbuotojų įgūdžių ir jų įsitraukimo į nuolatinio tobulėjimo veiklą srityse,“ – pranešime cituojamas „Vilniaus baldų“ vadovas Dalius Aleksandravičius.

„Vilniaus baldai“ eksportuoja beveik visą produkciją, kurią nuperka Švedijos koncernas „Ikea“, įmonėje dirba daugiau nei 500 darbuotojų ir šiemet yra numatyta sukurti dar papildomai 80 naujų darbo vietų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)