Bendrovė rugsėjį ketina pradėti prekiauti stalo kilimėliu su specialia kišenėle, į kurią galima įsidėti telefoną valgio metu. Jis yra dalis riboto tiražo stalo reikmenų kolekcijos, kuri vadinsis „Sittning“. Kolekcijoje bus dubenų, lėkščių, vyno taurių, šaukštų ir t.t. Ir taip pat bus šie kilimėliai, kurie kainuoja maždaug 2 JAV dolerius, rašo „The Business Insider“.

Kilimėliai bus gana reto audimo, ir tikrai matysis, kai užsidegs į jo kišenėlę įdėto telefono ekranas. Ir tai gali būti tam tikra problema, nes negalėsi perskaityti, kas parašyta ekrane, tačiau telefonas vis tiek blaškys dėmesį valgant. Žinoma, telefoną galima į kišenėlę įdėti ekranu žemyn. Skelbiama, kad kilimėliai vadinsis „Atsijunk“.

Kai kas mano, kad tokie kilimėliai greitai išpopuliarės, nes telefoną tikrai bus patogiau įsidėti į kišenėlę valgymo metu ir apsisaugoti nuo maisto. Kiti žmonės abejoja tokia „išmania“ naujove ir sako, kad telefoną paprasčiausiai galima laikyti rankinėje ar kišenėje.

Treti sako, kad jeigu net valgydami turime galvoti, kaip „užtikrinti patogumą“ savo išmaniajam telefonui, galime drąsiai sakyti, kad esami apsėsti technologijų ir nuo jų priklausomi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)