„Iki šiol buvo manoma, kad jie neateis į Estiją“, - sakė „Jysk“ atstovė Lizel Veskis. Ji pridūrė, kad paskutinis „Ikea“ sprendimas buvo netikėtas ir juos nuvylė, bet „Jysk“ tame nemato jokių problemų.

„Mes įsitikinę, kad ir „Ikea“, ir „Jysk“ užteks vietos Estijos rinkoje“, - sakė L.Veskis. Ji pažymėjo, kad „Jysk“ ketina atsižvelgti į tai, kurioje vietoje įsikurs „Ikea“ parduotuvės, ir pagal tai priims savo sprendimus.
L.Veskis manymu, dabar dar anksti prognozuoti, kokią įtaką padarys „Ikea“ atėjimas.

Tačiau ji įsitikinusi, kad „Ikea“ Estijoje nepritrūks pirkėjų. „Estijos gyventojai specialiai važiuoja į užsienį pirkti „Ikea“ baldų. Jiems yra paklausa“, - sakė ji.

Priminsime, kad pirmadienį paaiškėjo, jog islandų verslininkai, atvilioję į Lietuvą visam pasaulyje garsią švedų kompaniją „Ikea“, nusprendė įžengti ir į Latvijos bei Estijos rinkas.

Gruodį oficialiai paskelbta, kad Vilniuje, šalia oro uosto, iki 2013 metų pabaigos bus atidarytas pirmasis Baltijos šalyse „Ikea” baldų ir namams skirtų prekių prekybos centras. Šį investicijų projektą įgyvendins Islandijos bendrovė „Felit“ pagal franšizės sutartį su „Ikea”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją