„Pirkėjų saugumas yra svarbiausias „Ikea“ prioritetas. Visi jos gaminiai yra testuojami ir atitinka gamybos standartus bei teisės aktų reikalavimus. Nepaisant to, gavus vartotojų atsiliepimų, jog indai „Heriosk“ ir „Talrika“ sulūžo bei paaiškėjus, kad naudojami su karštu maistu, jie gali sukelti nudegimus – atsargumo sumetimais, jie atšaukiami iš rinkos.

„Ikea“ vaikų prekėms ir jų saugumui skiria ypatingą dėmesį: jos kuriamos, gaminamos bei išbandomos laikantis itin griežtų saugumo standartų. Būtent todėl, atsargumo sumetimais, buvo priimtas sprendimas iš rinkos atšaukti indus „Heriosk“ ir „Talrika“, – rašoma pranešime.

„Ikea“ iš rinkos atšaukia kai kuriuos indus

Kaip nurodoma, siekiant atgauti pinigus už įsigytus indus „Heriosk“ ir „Talrika“ – kasos kvito nereikės, užteks atnešti iš rinkos atšaukiamą prekę.

„Nuoširdžiai atsiprašome už sukeltus nepatogumus“, – komentuoja „Ikea“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)