„Kuriame aukštų standartų šiuolaikinį viešbutį. Šiuo metu Osle vienam mūsų viešbučių jau galima užsiregistruoti jūsų mobilaus telefono pagalba ir to paties telefono pagalba galite atsidaryti viešbučio duris. Jūs pasiunčiate sms žinutę ir durys atsiveria.“, - spaudos konferencijoje trečiadienį sakė „Nordic Choice Hotels“, viceprezidentas Thomas Westergaardas. Anot jo, viešbutis orientuotas į sezoninius turistus, konferencijas ir šiuolaikinius keliaujančius verslininkus, kurie yra pavargę nuo standartinio pasaulio viešbučių interjero, perkrauto aptarnaujančio personalo dėmesio ir galybės restoranų, sporto klubų ir kitų paslaugų viešbutyje.

Thomas Westegeerdas
„Tai nebus pigiausias, nebus ir brangiausias viešbutis Vilniuje, maždaug 20 proc. pigesnis nei nei didysis „Radisson“ viešbutis. Vasarą planuojame daugiau konferencijų ir turistų iš Europos. Norime pritraukti modernius verslininkus, atvykstančius į Vilnių, kuriems nereikia paslaugų visą parą, kazino, trijų restoranų ir pan. Tai gyvenimo būdo pakeitimas tiems, kurie daug keliauja“, - kalbėjo T. Westergaardas.

Meras: prisidėsime prie „nepatogios“ vietos sutvarkymo

Vilniaus meras Artūras Zuokas džiaugėsi, kad po kelių viešbučių išėjimo iš Vilniaus, sugrįžta nauji tinklai.

„(Viešbučio) vieta - labai svarbi miesto požiūriu, nes arti geležinkelio stotis. Yra šiek tik sudėtinga aplinka, todėl bet kuri investicija, kuri keičia esamą aplinką, kuri vykdo gamybinių pastatų konversiją į kitą, yra labai sveikintina. Džiaugiamės, kad tai yra pirmoji kregždė šiais metais“, - kalbėdamas apie Kauno ir Mindaugo gatvių sankryžoje įsikursiantį viešbutį kalbėjo A. Zuokas. Anot jo, sostinės valdžia ketina tvarkyti stoties prieigas bei visą susisiekimo trasą su miesto centru.

Užsienio investuotojus atstovaujantis „Selvaag LT“ generalinis direktorius Egidijus Damulis teigia, kad viešbutis bus tik pirmasis naujo mišrios paskirties kvartalo Mindaugo gatvėje plėtros etapas. Užsienio investuotojai neapsiribos viešbučio plėtra, šalia jo bus vystomas gyvenamųjų ir komercinių pastatų kompleksas, kurio bendras plotas bus daugiau nei 18 tūkst. kv.m, o bendra investicijų suma sieks apie 50 mln. Lt. Visą mišrios paskirties nekilnojamojo turto projektą numatoma įgyvendinti per ateinančius 5 metus.

„Nordic Choice Hotels“ pagal „Choice Hotels International“ pagrindinę franšizės sutartį, šiuo metu valdo 170 viešbučių Skandinavijos ir Baltijos šalyse „Comfort“, „Quality“ ir „Clarion“ pavadinimais. „Choice Hotels Iternational“, kuriai priklauso daugiau nei 6 tūkst. viešbučių 35 šalyse, remiatis „MKG Hospitality“ viešbučių pasaulinių tinklų 2011 m. reitingu, užima šeštą vietą tarp dešimties didžiausių pasaulyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)