Pasak M. Katino, Vilnius – ideali vieta „Wargaming“ verslo plėtrai, išsiskirianti išvystyta infrastruktūra ir puikiomis logistikos galimybėmis, taip pat patogiu susisiekimu su kitais įmonės padaliniais.

„Tvirta tarptautinė reputacija technologijų srityje vaidina svarbų vaidmenį pritraukiant į Vilnių investicijas ir pasaulinio lygio talentus. Esu įsitikinęs, kad naujoji „Wargaming“ studija bei jai keliami ateities tikslai padės miestui kurti ryškią ir tarptautinei žaidimų industrijai patrauklią ekosistemą“, – sako „Wargaming Vilnius“ generalinis direktorius.

M. Katino specializacija apima ateities verslo tendencijas ir modelius bei inovacijų ekonomiką. Naujojo „Wargaming Vilnius“ vadovo patirtis verslo vystymo, skaitmeninio verslo ir rinkodaros srityse siekia daugiau nei 15 metų.

Naujoji „Wargaming“ studija Vilniuje įsikurs šiuolaikiniame verslo rajone Šnipiškėse. Tai pirmasis visame pasaulyje populiaraus žaidimo „World of Tanks“ kūrėjos „Wargaming“ biuras Lietuvoje, kuriame žaidimą „World of Tanks Blitz“ išmaniems įrenginiams vystys bendrovės padalinys „Wargaming MS-1“.
„Didelės „World of Tanks Blitz“ sėkmės dėka per pastaruosius metus, MS-1 ne tik tęsia žaidimo palaikymą, bet ir turi ambicingus jo vystymo planus, greta to kuriami dar du nauji žaidimai –kol kas neanonsuoti veiksmo ir šaudyklių žanrų projektai. Tam, kad palaikyti ambicingą studijos augimą, mes planuojame pritraukti naujų darbuotojų į visus mūsų padalinius, ypatingą dėmesį kreipiant į mūsų naują studiją Vilniuje, – teigia Tein Laiman, generalinis „MS-1 Studio“ direktorius. – Šis biuras taps pagrindine vadaviete, kurioje darbuosis už naujuosius projektus atsakingos komandos. Mūsų komandą sudaro kūrėjai ir leidybos specialistai iš įvairių šalių ir kultūrų, tad tikimės, kad į Vilniaus studiją pritrauksime dar daugiau talentų ir profesionalų iš viso pasaulio. Mes jau išplatinome gausybę darbo skelbimų ir per artėjančius mėnesius reguliariai juos pildysime, tad potencialius kandidatus raginu stebėti mūsų portalą.“

Kaip rašoma pranešime, naujoji studija Vilniuje sutvirtins bendrovės taikomą decentralizuoto kūrybos proceso modelį, taip pat vykdys leidėjo funkciją aptarnaujant esamus ir būsimus įmonės projektus. „Wargaming MS-1“ padalinys Vilniuje taps svarbiu komponentu ir dirbs išvien su jau veikiančiomis studijomis Minske ir Maskvoje.

Iš viso „Wargaming“ pasaulyje turi 18 padalinių, kuriuose drirba 5500 darbuotojų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)