Kaunas yra mano gimtasis miestas, aš gimiau čia, gyvenau čia, ėjau į mokyklą čia, taigi aš tikrai jaučiuosi artimas Kaunui“, - kalbą Kauno „Žalgirio“ arenoje pradėjo I. Laursas.

Atsiprašęs angliakalbių svečių, I. Laursas pažadėjo, kad kelias minutes kalbės lietuviškai.

„Tiesiog norėjau papasakoti istoriją: prieš dvi dienas Kaune man teko lankytis „Rotary“ klube ir su taksistu mes važiavome pro tuos plakatus, gal teko matyti, su mano portretu. Ir tiesiog smalsumo dėlei klausiu, o kas čia per portretai kabo pas jus Kaune. Taksistas man sako, tai ką, jūs nežinote, čia gi labai žinomas Latvijios dainininkas“, - pasakojo I. Laursas, sulaukęs auditorijos plojimų audros.

Jis pridūrė, kad taksistas jam dėstė, kad minėtasis dainininkas Kaune lankosi labai dažnai.

„Bet, sako, man tai nepatinka ta latviška muzika, - toliau pokalbį su vairuotojų dėstė I. Laursas. - Tada aš jo paklausiau, iš kur jūs tai žinote. Jo argumentas man pasirodė visiškai geležinis, aš labai ilgai apie tai mąsčiau, sako: taigi prie mano garažo tas plakatas kabo“, - istoriją baigė I.Laursas.

Prisistatydamas forumo dalyviams I.Laursas pabrėžė, kad nėra latviškas dainininkas, bet yra iš Kauno ir įgyvendino lietuvišką svajonę.

Po to I.Laursas vėl sulaukė auditorijos plojimų ir grįžo prie pranešimo anglų kalba.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (260)