Į naująjį restoraną Minske bendrovė investavo 300 tūkst. eurų ir šiais metais šiame mieste planuoja atidaryti dar keletą restoranų.

Baltarusija – jau devintoji rinka „Hesburger“ veiklos žemėlapyje. Naujasis restoranas Minske duris atvėrė prekybos centre „Almi“, jame sukurtos 25 naujos darbo vietos.

„Baltarusijos gyventojai neretai keliauja į Baltijos šalis ir jau yra gerai susipažinę su „Hesburger“ siūlomais produktais. Tad žingsnis į šią rinką buvo logiškas ir jį įgyvendinome kartu su franšizę įsigijusiais verslo partneriais“, - pranešime spaudai sakė „Hesburger” tarptautinės plėtros direktorė Ieva Salmela.

Šioje šalyje bus siūlomi patiekalai iš įprastinio bendrovės valgiaraščio. Iš Suomijos bus importuojami vieni svarbiausių ingredientų, nulemiančių išskirtinį patiekalų skonį – padažai ir majonezas, kurie yra gaminami „Hesburger“ gamykloje Karinos mieste.

Šiuo metu daugiau kaip 440 „Hesburger“ restoranų veikia jau 9-iose šalyse: 269 restoranai dirba Suomijoje, 42 – Estijoje, 45 – Latvijoje, 46 – Lietuvoje, 33 – Rusijoje, 3 – Ukrainoje, 3 – Vokietijoje, po vieną – Bulgarijoje ir Baltarusijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)