„Kažkoks bus nuostolis, minimaliai“, – BNS trečiadienį sakė bendrovės vadovas.

Apie protrūkį Kauno transporto įmonėje pranešta antradienį. Iš viso įmonėje registruota 18 susirgimų koronavirusu, visi susirgusieji – iš Uzbekijos dirbti atvykę tolimųjų reisų vairuotojai.

Šiuo metu tiriami ir visi 200 įmonės darbuotojų, tačiau, pasak bendrovės vadovo, artimą kontaktą su sergančiaisiais turėjo tik keli asmenys.

„Mokytojas, instruktorius, kuris veda kursus, moteris, kuri priiminėjo dokumentus ir vairuotojas, kuris juos atvežė“, – teigė T. Jurgelevičius.

Jo teigimu, bendrovės biuras, kuriame nustatytas protrūkis, skirtas tik priėmimo į darbą ir mokymo tikslams, o visa kita įmonės administracija – kitoje miesto vietoje.

„Hegelmann Transporte“ vadovas taip pat teigė, kad nuo šiol teks atidžiau stebėti dirbti atvykstančius užsieniečius.

„Tikrinsim visus ir viskas, kito kelio nebus. Ir pats Nacionalinis visuomenės sveikatos centras pataria tą daryti, mes su jais bendradarbiaujame ir bendradarbiausime toliau“, – tvirtino bendrovės vadovas.

Jis šiuo metu taip pat teigė laukiantis įmonės darbuotojų tyrimų rezultatų, be kita ko, ir pats važiuojantis pasitikrinti dėl koronaviruso. Šiuo metu dėl koronaviruso besitiriantys bendrovės darbuotojai yra izoliuoti.

Trečiadienį bendrovėje, pirminiais duomenimis, nustatytas dar vienas koronaviruso atvejis, pranešė Kauno miesto savivaldybė. Tai būtų 19-as patvirtintas su „Hegelmann Transporte“ susijęs atvejis.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)